Kādu baudu gūst rupekļi?

kādu baudu gūst vīrieši uzrakstot tekstus: stulbā idiotiskā govs, lose un vēl visādus, tikai tāpēc, ka nevēlos ar kādu komunicēt.Pirmkārt, man nav jāsarakstās ar katru rupekli, rupji teksti mani neaizskar, jo tas tikai parāda otrā pusē esošā cilvēka intelektu.

SievieteMelnaa      Almerija, Tu pati esi rupja un tapeec arii sanjem rupjas atbildes veestules no viirieshiem. Izlasi savu komentaaru man un padomaa.:)))

viirietis      Nebrīnos, ka Tev raksta tādus tekstus:) Dura:)
Kapēc sieviete nevarētu tā domāt? Smieklīgs ir Tavs teksts! Uzskatu, ka viņa izdarīja pareizus secinājumus! Ja gribi zināt tikai vīriešu domas, tad tā arī raksti!
Ja sāki ar "pirmkārt", tad jābūt arī "otrkārt". Un vispār - nabadzīgs vārdu krājums, zems domu lidojums, respektīvi, tāds tādu atrod:)))

Tessa      Almerij,piedod,bet es nevaru nekadi atkratiities no domam par tevi pec musu sarakstes,kad tu man uzrakstiiji pec maniem komentiem fotoalbuma,kuri tev,nez kapec,likas aizskaroshi.
un tagad,maini tu nikus vai bildes, vai nemaini,manu viedokli tas neietekmes,diemzhel.man domat,tieshi tu izsauc agresiju.
a ficha par jautajuma ievietoshanu datoru sadalja man patika,jap:DD

I_am_so_      internets pilnīgi noteikti notrulina izteikšanās un attieksmes maņas. te ir "savējie", kuriem jēli, banāli un tizli jociņi ar itkā melnā humora piegaršu jau ir ikdienas norma. pie tam, jo ilgāk cilvēks apgrozās šajā vidē, jo vairāk jau ir pārkāpis šo robežu.

ir tā - nu pilnīgi normāls cilvēks, bet uz joku pamata sarakstīja tādas jēlības, ka mati cēlās stāvus un pēc tam IRL tā arī palika parādā braucienu ar mocīti.

tā ir parasta un ikdienišķa interneta parādība - ar muti Rīgā un Romā, bet ar darbiem aizkrāsnē un ķēķī pie vistu kūts.

cirteejs      Izskatās, ka aizskar gan Tevi šie teksti, ja pacēli tēmu!:) Un to pašu jau varētu arī par sievietēm jautāt- kāpēc tās(atsevišķi eksmeplāri) lamajas un sauc nepazīstamu(varbūt pazīstamu, jo paliek anonīma un aiz kadra) cilvēku rupjos vārdos...

Spoguliitis      Ielaapu savai aizskartajai pashapzinjai.
"Kurviishi" ir jaaprot sanjemt.

selavi_5      Jā, tādi rupekļi ik pa laikam uzrodas.... Es tikai pasmaidu, bet nu jāsāk domāt - varbūt tiešām tur slēpjas greizsirdīga un neapmierināta sieviete... 2011-04-19

gravieris      toč.lose! Meklējamā persona nav datu bāzē. 2012-07-17

symbio      Ievēroji, šajā saaitā ir kaut kāda dīvaina nosliece uz to ka vīrieši ir tie sliktie un rupekļi,
bet sievietes ir nevainīgas gotiņas. Nevar nevienu apvainot nerunājot vai neredzot to personīgi.
Varbūt to foto bij izlikuši kādi sīkie vai arī sieviete! Neaizmirstiet tas ir inets.
2012-09-01

Madara_Zuze      esmu tadus tekstus sanjeemusi, un ne vienreiz vien, liidz ar ko ir izveidojies zinaams stereotips par latvieshu viirieshiem:
saakotneji ir ljoti runiigi, bravuurigi, laucinieciski-aspraatiigi, bet tikai liidz zinaamam briidim - kameer nenonaak situaacijaa, kuru vairs neparzin vai nepaarvalda. Un tad notiek "peekshnjaas parveertiibas" - galantais kungs peekshnji parvershaas prastaa lupatniekaa, kura drukaatie teksti ir vienkarshi drausmiigi. Man ir radies pienjemums, ka shaadaa veidaa latvieshi paarvar savus mazveertiibas kompleksus, jo pazemojot citus, tie pashi juutas labaaki, lielaaki, svariigaki, gudraaki un veertigaki. Cita izskaidrojuma tam nav. Nu, veel vareetu buut kaada nacionaalas geneetikas slimiiba...bet tas jau cits temats...
2012-09-01

laiskais      noželojams jautajums 2012-11-28

raykillfox      Neņem galvā,ņem mutē:) Tagad variet pariet, par kārtējo rupekli. Atklāti, domāju, ka problēmas ir Tevī pašā. 2012-12-01

men      ..."baudu viņi gūs"-tikai tad,kad saksi tam pieverst uzmanību...! 2014-03-25

av2      intresanti ir paskatiities juu-tuubee krievu avarijas. Visvairaak lamaajas tiessi sievietes, un taadiem vaardiem, ka maz neizliksies :)) 2014-04-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu