nepatiesi sludinajumi

Palīdziet notvert greizsirdīgu vīrieti, kurš liek manas paziņas foto un nepiedienīgus sludinājumus dažādos portālos, kuri saistīti ar iepazīšanos. Kā atrast vainīgo, pierādīt, ka viņš ir tas darītājs un saukt pie atbildības "Par apzināti nepatiesu, otru personu apkaunojošu izdomājumu tīšu izplatīšanu iespiestā vai citādā veidā pavairotā sacerējumā, kā arī mutvārdos, ja tā izdarīta publiski (neslavas celšana)"pēc 157.panta?

Iztiksim šoreiz bez sarkasma - vajadzīgs padoms un palīdzība, jo paziņu atlaida no darba šī kretīna dēļ.

karbonaade (2011-11-07 20:04)      Es tikai domāju, ka te ohujā visi ir ar tik nosvērtām un stabilām nervu sistēmām, ka nevienam nevar ienākt prātā, ka tas sudinājumu licējs varbūt patiesībā ir maniaks un psihopāts.
Izklausās stipri līdzīgi, kā, ja kaimiņš savu sievu sit nost, tad dieva dēļ nejaucieties pa vidu, nesauciet policiju utt., tās ir viņu personiskās attiecības. Un, ka uz ielas kādu sievieti sit, neejiet klāt (sk. augstāk).
Jā, jā vienkāršāk ir ļaut otram būt upurim un turpināt visu uz priekšu, nekā piespiest kādu kretīnu pie sienas, lai saprot.
Starp citu, selavi PATI nekur nebāzās, bet uzklausīju lūgumu pēc palīdzības. Līdz ar to viņai ir morālas tiesības palīdzēt un, galvenais, nebūt vienaldzīgai.

Ps. Ir pierādījies, ka zobu parādīšana ļoti labi strādā.
Pss. Un tad grib, lai sabiedrībā mazinās vardarbība... paši ar tādu attieksmi veicinām.
Psss. Kādu laiku atpakaļ viens vīrišķis te izteicās, ka meitenes ir jālutina, tad nu es redzu visas pēc kārtas, kas savu daļu lutināšanas, rūpju un mīlestības nav dabūjušas - rūgtas kā vērmeles.

Lai veicas Tev, selavi, un paldies, ka neesi vienaldzīga!

AijaT (2011-11-07 23:05)      Gan globali nemot,gan pavisam sauri,visur notiek cina par ietekmes sferam.Oho nav iznemums.Kads uzdod toni,skatas,kas bus.Sunisi,kakisi,vucisi , bucisi sarosas,pieslienas,piebalso,kori sanak diezgan skali.Viss,meldin aiziet.Tauta lasa,savu viedokla nav,ja kadam ir,vienalga bail skali teikt,labak jau bles lidzi.Latvju tauta iet sviesta.Tik vien prot ka gaudot un kopigi riet.Vienalga ko.Valdiba slikta,gazam nost.Atkal ievelam tos pasus.Atkal slikti.Oho ari,nepatik saimnieki,bet ta nav valdiba,tos nogazt nesanak.Ak tu mi un zee.Tad sarunajam visu nodirst.Ta teikt,kas nav ar mums,tie ir pret mums.
Nu nav te daudziem drosmes pateikt ko patiesiba doma.Negribas ticet,ka te tikai glevuli butu savakusies.Bet laikam tomer ta ir.Cik viegli ietekmejama tautina.

kittta (2011-11-07 23:10)      valjsirdiiga saruna ar iespeejamo vainiigo plus diktofons :P

Lenella (2011-11-07 23:32)      atrodiet paziņas policijā un lai dara savu darbu! internetā taču visi redzami, izsekojami, nevajadzēs ne diktofonu, ne atzīšanos, pēc IP adresēm atradīs.

garaamejoshais (2011-11-08 08:03)      neticu, ka par to atlaizh... Bet nu kjerpila lai iet uz menteni un raksta zajavu

av2 (2011-11-25 09:51)      jaa, pasaulee ir daudz cuukas. Tas nav nekas jauns, diemzzeel. Viens liek feikus sludekllus, otrs paardur riepas utt. Taa vietaa, lai uz aci pateiktu, ko domaa. Nezinu kaa jums te, es ciest nevaru taadus aiz muguras dirsejus.

Stulbaa_stulbene (2011-11-25 10:08)      selavi, pirmkārt, vēstule attiecīgā portāla administrācijai, paralēli iesniegums policijā, turklāt, šis nav vienīgais pants, kur "jokotājs" iekrīt. Ja interesē kas konkrētāks un nav iemesta tēma "pie rīta kafijas", tad pārējo privāti.
Ja godīgi, tāda rīcība vienkārši uzdzen šermuļus, cik daudz tomēr pasaulē idiņu, greizsirdīgo un atraidīto atriebēju, kuriem ar savu dzīvi viss nav kārtībā, ja citu dzīve vāl jābojā un es nesaskatu neko sliktu, ja draudzene palūdz padomu... mazums, kādam bijusi līdzīga situācija!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu