Dators, kas "velk"animācijas programmu

Projekta ietvaros paredzēts iegādāties portatīvo datoru, uz kura bez aizķeršanās var strādāt ar animācijas veidošanas programmu ( no sērijas Adobe Premiere Pro). Kādas būtu obligātās prasības datoram, aptuveni cik tas varētu izmaksāt? Varbūt ir kādas brīvās programmas, kas strādā līdzīgi Adobe Premiere? ( Saliek kadrus - bildes programmā, apstrādā, pievieno skaņu, tekstu un multene gatava)

prodigyy (2012-09-13 23:20)      nevajag te ieslīgt galējībās, un video karte pie video apstrādes ļoti labi palīdz. vismaz 2 ātrāk renderē video. Jo vairāk cuda kodoli video kartei jo labāk. Svētdienas multeņu veidošanai pilnīgi pietiek ar laptop. :) Ja elektrības rēķins ir nesvarīgs (+300 un vairāk KW/h mēnesī) tad mierīgi stacionāro. Stacionārais būs skaļāks. Īpaši tie 2-6 diski raidā.

Ivans_neBargais (2012-09-13 23:26)      Nu veči, beidziet takš te mērīties ar krāniņie! Es, protams, neesmu tāda video un animācijas guru, kā visi pārējie, bet tam, ko autore prasa "ziemas vakaros ar sīčiem bildēsim multenei kadrus, pēc tam tos ievadīs datorā, apstrādās un paši vien skatīsies.", pietiek ar parasu mūsdienu "sredņei paršivosti" kompi. Nu labi, ja portatīvo, tad i7 ar izdalīto video, jo viņš ir mazjaudīgāks. Spriganā taču netaisās no nulles zīmēt HD kvalitātes pilnmetrāžas filmas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu