Facebook

Nesaprotu ar ko esmu nokaitinājis Facebook administrāciju ka šie mani nobloķējuši!?!? Iepriekš vairākas reizes pieprasīja atjaunot paroli un nomainīt vārdu. Noignorēju. Tagad no sava datora nevaru izveidot jaunu (kreisu). Palīdziet, lūdzu.

AivarsN  1 1 Dzērāji, sevišķi jau lauku,nav sastopami ne Draugos,ne Facebook,jo viņiem nav tam ne laika,ne interešu.😀 Man tādas aizdomas,ka ar reģistrēšanos ārzemju saitos, vienkārši ļautiņi mēģina izrādīties, līdzīgi kā ar iPhone,vai brendīgām šmotkām. Kas būtu diskutējams ar svešu valstu iedzīvotājiem?Vēl jaunieši tur skatās un viens otram iesaka Youtubes kuriozus un ķēmodamies pakaļ,paši mēģina kaut ko uzfilmēt. Draugos vairāk tiek apspriestas pašmāju aktualitātes un starp savējiem. Vai uz rītdienas zibakciju kāds ies? Kalnozols jau kuro reizi aicinājumu publicējis.

Ievinjata    1 Es jau nesaku, ka visu lauku vīrieši ir dzērāji, bet man vienkārši tādi un līdzīgi ;) piedāvā iepazīties. Un tad, kad apskatos viņu profilus, tur draugu listē ir pilns ar sievietēm, kuriem tādi patīk. Bet es neesmu viena no viņām. Man ir svarīgi, lai sakristu intereses un noskaņojums, nevis tikai, lai būtu vīrietis pie sāniem.

AivarsN  1 1 Ne visi ir draugi un draudzenes,kuri apstiprināti Draugos. Tas ir arī lielisks veids,kā vienmēr paturēt acīs savus ienaidniekus un uzskatu pretiniekus. Vēl kādam draugu armija patiesībā ir klienti, domubiedri un cīņu biedri. Ir arī tādi,kuri tāpat kā Facebook,cenšas savākt pēc iespējas lielāku draugu skaitu. Grūti pateikt,vai tas kādam reitingam,vai tikai pašapziņas celšanai. Man jau arī pa visiem gadiem, kopš esmu Draugos,tas draugu un sevišķi jau draudzeņu pulciņš ir par lielu,bet kaut kā neērti kādu izdzēst. Un patiešām, ieraugot manu kuplo draudzeņu sarakstu,dažas sievietes ir atteikušās draudzēties.😃

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu