Veco radioaparatu remonts.

Varbūt šeit kāds zin meistaru, vai servisu, kurš varētu restaurēt (salabot) veco lampinieku "RRR", "Rigonda" ?

jollyroger      varētu gan sataisīt, bet slinkums. Nav tur nekā sarežģīta. Pie tam, ja autors grib lai tikai plates darbojas, tad tas darbs ir vēl elementārāks. Ja jau es sataisīju 38 gada Vef, tad šis ir sīkums.

jollyroger      A bet lampas- pilna latgalīte un ebay var atrast visu ko.

janisb      =>jollyroger pirmskara vefiņš pavisam cita štelle, jamo remontēt viens kaifs un pārdot ar pēc restaurācijas var par ļoti smuku ciparu :D

jollyroger      Pirmskara vefos vēl bija amerikāņu lampas, bet apsītim un žukovskim, vācu.
Detaļas var atrast, trafus pārtīt- ar skaļruņiem gan sūdīgi, ja tos peles apgrauzušas. Diez kam tad tos var pārdot- labāk lai stāv kolekcijā un priecē aci.

zolidais22      Aizej uz Āzenes 12, RTU Radiotehnikas fakultāti, pie apsarga izstāsti, ka vēlies parunāt par veco aparātu remontu, viņš parādīs 1. stāvā pa labi ir vesels muzejs ar šādām mantām un vecie pasniedzēji ar prieku palīdzēs.

v_s_o_p      MP3/FM portatīvo atskaņotāju (10 laši) var pielāgot domājamai funkcionalitātei tā austiņu izeju pieslēdzot Rigondas pirmpastiprinātājam. Štučku-drjučku var izvietot kastē nodrošinot 1,5V barošanu ieslēdzot “tīkla”pogu un tā var sūtīt signālu stipriklī (skaļrunī)

zaulons    1 Principā salabot var, tikai tas izmaksā diezgan dargi, 4 gadus atpakaļ kā tik restaurēju magnetolu "Neringa" , detaļās vien aizgāja ap 300ls, nu un darbs tik pat gandrīz.

MrAction      Es atceors tas bija tads aparats. Mes ar draugu berniba pielikam milziigu anteenu un dzirdeejam visu galaktiku. 2022-09-17

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu