Zibatmiņas (USB flash) rakstīšanas ātrums

Nesen sāku apgūt fleškas (iepriekš ar tām nebiju saskāries) un biju nepatīkami pārsteigts ar ātrumu , ar kādu failus var ievietot fleškā no datora , man 100mb vieglu mapīti pilnu ar bildēm pārvietoja uz flešku aptuveni 50minūtes , cerēju ,ka tas process aizņems pāris sekundes ,nu gluži kad kompī mapi pārceļ no vienas mapītes uz citu.

Tad vēl pāris reizes vispār kaut kas uzkārās, un fleškas mapi datorā aizklapēja ciet ,nācās vairākkārtīgi pa jaunu flešku izņemt un ievietot pa jaunu.

Biju cerējis ,ka varēšu šādi viegli pārcelt kaut vairāku gigabaitu lielus failus vai mapes, bet ja 100mb vajag veselu mūžību ,tad laikam fleška ir domāta tikai biroja darbiniekiem ,lai kādu mega sīku failu(1 bildi,word dokumentu) ievietotu. Man tādas pacietības gaidīt mūžību vienkārši nav.

Sāku domāt , ka varbūt to pārvietošanas ātrumu ietekmē ugunsmūris vai antivīruss skenē katru sīko failu vai bildīti pirms ielikšanas fleškā ,tādēļ paiet tik ilgs laiks.

Nupat internetveikalā iemetu aci , tur dažām raksta klāt lasīšanas ātrumu , bet kāds ir manai nav ne jausmas , uz iepakojuma nav tādas informācijas!
Tik vien cik pētīju ātrumu failu pārlikšanas laikā , tur viņš lēkāja ,tad uz 0 , tad retu brīdi līdz 5-6mb/s uzlēca ,bet pārsvarā stāvēja uz kādiem 0-12kb sekundē...

Tie ,kas ir lietojuši viņas uz lielākiem failiem, kādas jūsu domas , vai tas ir normāls ātrums/patērētais laiks?

Varbūt ir kāda speciāla programma vai cita iespēja ,ar kuras palīdzību to pārvietošanas ātrumu palielināt?

fargo      pārbaudīji zibatmiņu ar check flash? 2019-01-20 20:09

fargo      ieraksti meklēšanas logā devmgmt.msc
draiveri ir zem usb serial bus controllers.
2019-01-20 20:22

fargo_pa      stacionārajiem pc usb ir divos habos, viens iet uz priekšējo paneli, otrs uz aizmugurējo(parasti). vai usb ierīces(pele un zibatmiņa) uzvedas identiski abu hubu ligzdās? biosā nav uzlikts usb2 režīms? vispār esi biosā kaut ko mainījis? 2019-01-20 21:37

av2      windows vienmeer saka, "ka ir jaunaakie draiveri", un neko neatrod. Jaiet uz razzotaaja maajas lapu, support , vai jaaizmanto kaads speciaals softs, kas atrod driverus visam, kam , kas ir datoraa . 2019-01-23 05:25

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu