Portatīvais dators no ASV

Gribu draudzenei suvenīru vietā no USA atvest portatīvo datoru. Bet pats no tiem neko dižu nesaprotu, vēl jo vairāk, nav saprašanas kādu vajadzētu sievietei. Zinu, ka viņai vajag Office, internetu, filmas nokačāt un skatīties, varbūt kādu foto apstrādes programmu. Un lai pēc izmēriem ne pārāk liels, un arī ne mikro. Rozā un ar puķītēm neieteikt..:)..ak jā, neesmu skops..bet 500 - 600 zaļajos gribu iekļauties..:)

Sonnenschein      Eiropas modeļiem lādēji ir tādi, kas der gan 110W gan 220W, savukārt ASV ladētāji var būt tikai paredzēti 110W.

av2      Esmu salicis daudzus datorus kopaa - visos nezkaapeec traapaas barossanas bloki universaalie (ar sleedziiti, vai automaatiski). Saaku domaat, ka tikai uz 110V vairs vispaar nerazzo....Esmu pircis arii daudzus datorus ASV , gan portatiivos, gan WIN, gan MAC. Visiem, kaa likums, barossanai der gan 110V , gan 220V. Vismaz peedeejos gados razzotajiem.Vieniigi sstepselim passam vajag fizisku paareju no vienaam uz otram kaajinnam. Taa arii rakstaas uz barossanas bloka 110V - 240V (50-60Hz)
Tikko paskatioijos vienam "pirmskara" IBM (kaads 98 gads)portatiivajam, arii pat tam der abi spriegumi, izraadaas.
Taa kaa vieniigaa reaalaa probleema vareetu buut garantijas remonts LV. Bet atkal, cik reaali ir nobeigt pilniigi jaunu datora dzelzzus?? Nometot to zemee vienalga garantija neko nenosegs.Arii viirusus, un kreiso progu savaariitaas ziepes nenosegs. Taatad, tas garantijas risks ir lloti mazs.

ero_massage      Garantija LV vairs jau nav problēma...

Par OS, pats jau labu laiku lietoju ubuntu. Arī nav ne gļuku ne arī negaidītu bluescreenu... Nezinu kāpēc cilvēki reklamē win7... Jau diezgan pasen Ubuntu ir pārspējis windowsu ātrdarbības un stabilitātes ziņā, kā arī gļuku jau ir daudz mazāk, ja pareizi instalē programmas...

Kā arī daudzi softi, kas ražoti Macam bez kļūdām strādā arī linuxā,abas OS ir uz Unix bāzētas un izmanto POSIX standartu... Tāpēc jāsaka, ka izvēle ir tavās rokās...

Mana pieredze rāda labāk legāls ubuntu kā pirātisks win7...

Pie kam jaunais Ubuntu ir tik pievilcīgs palicis ;)

Bet par datoru... Izvēlies ko vēlies... Skaties tik, lai Ram būtu vēlams 4gb un maximāli daudz integrētu komponentu... Tie parasti izrādās stabilāki varianti, jo ne integrētas daļas portatīvajā, ja viņu izmanto kā portatīvo, mēdz gļukot... Es pat ieteiktu vai nu MacBook Pro, vai MacBook air... Noteikti neiesaku jaunos Dellus, var tā iegrābties viņos pēdējā laikā ;)
2012-04-09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu