Lattelecom

Kas kaiš Latelekomam, alkatība vai?
Klientiem izsūta rēķinus, ka paaugstina pakalpojuma maksu par ~5 ls mēnesī. Ja nepatīk, atsakieties...

IT pakalpojumi tak ar katru sekundi paliek lētāki un labāki, vai es ko jaucu?
Varbūt jāpameklē jauns pakalpojumu sniedzējs?
BRRR! Dīvaina politika...

zity (2012-07-06 22:00)      Es arī piezvanīju un šķiet, ka neko nemainīšu. Man ir tas mazākais optiskais pieslēgums un interaktīvā TV uz 2 televizoriem - rēķins būs zem 17 ls (nepilni 2 ls vairāk). Paskatījos to Baltcom - tur pie tiem 9.90 ls jāpiemaksā vēl 3.80 ls par otru TV, 2.20 ls par dekoderi ar ieraksta funkciju. Gandrīz tas pats vien sanāk... LTK vismaz arī kādus programmu arhīvus saglabā.:)

Spicis (2012-07-07 08:45)      fargo, padomā ar prātiņu! Cik mums to lietotāju un aparātu daļa ir mūsdienīga. Iesaki turēt jaudas mākslīgā tukšgaitā ierobežojot lejupjādes ātrumus? Tas jau papildus pasākums. Pats izmantoju garantētus 200 Mb/s un esmu apmierināts.

karbonaade (2012-07-07 13:18)      Ir tā, ka ir cilvēki (tai skaitā arī es), kam Lattelkoms ir vienīgā izvēle. Panikā raku cauri e-pastu, vai arī man paceļ cenu - neko neatradu. Optikas man nav (un nebūs), neta ātrums mēdz pamatīgi staigāt (vakaros un naktīs wi-fi vispār atsakās). Nu negribu es maksāt vēl dārgāk par LV dārgāko netu. Ir vietas (t.sk. Rīgā), kur viņiem ir (un būs) monopols. Diemžēl....

Ps. Nu labi - serviss viņiem patiešām ir labākais.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu