Planšete Lenovo ar 10 windovu

Veikalā pamanīju tādu brīnumu - planšeti, kam var piemontēt tastatūru un viņā ir 10 windows.
Cik vērts tādu iegādāt? cik ērti būtu? neesmu lielos draugos ar tieši 10-to windovu, lai neteiktu, ka vispār tādu nebiju izmantojusi.
Paredzēta spēļmantiņa spēlītēm un filmu skatīšanai.

Lūdzu pieredzi un padomus. Paldies jau iepriekš

JOHAIDI21 (2016-10-12 23:44)      Es neieteiktu nevienam pirkt aaboliti,jo.... vinji visi ir razhoti Kiinaa un tehniskais izpildiijums ir ljoti zemaa kvalitaatee. Tieshi shii iemesla deelj,abols atteicaas no vairaakiem saviem modeljiem. Naakamais aaboliishu probleemu loks ir remonts! Daudziem modeljiem nav elektronikas sheemu nodroshinaajums un truukums-uz maates plateem nav elementu markeejuma,kas apgruutina remontu. Kaa jau mineeju,ja saliidzina telefonus Samsung galaxy s4 ar iPhonu 5,tad samsungam ir tikai 9 skruvves,bet iPhonam 52 !!!!! Neticiet? Apskatieties tehniskajaa dokumentaacijaa! Ak ,jaa,aaboliishu plansheteem un datorinjiem tachu bja supper probleemas ar skreeniem,jo saaka lobiities nost filtra paarklaajums.

vilks28 (2016-10-13 12:18)      Un kur tad nez pārējos ražo. Vai Japānā?

JOHAIDI21 (2016-10-13 12:52)      Dievs radiija pasauli,paareejais viss ir razhots Kiinaa! :-)) Nee,ir arii Korejas firmas,kas ir vienas no vadoshajaam pasaulee. Aaboliitis saaka ekonomeet uz darba algaam un pashizmaksaam,taapeec paartrauca razhoshanu Amerikaa un nosleedza liigumu ar Kiinas kompaanijaam.
p.s. interesanti,esmu ieveerojis,ka vieni no izturiigaakajiem mobilajiem telefoniem ir SONY !! Pat pie sapliisusha ekraana,salociita,tas darbojas! Rezerves dalju cenas ir stingri leetaakas nekaa Samsungam vai HTC

vilks28 (2016-10-13 13:27)      Neesmu baigais ābola fans, jo tas ir dārgi, bet neko labāku par ābola planšeti starp planšetēm es nezinu un tas naff tikai mans viedoklis. Pieļauju, ka pieklibo kvalitāte.bet os ir vislabākā un tas naff mazsvarīgi.

JOHAIDI21 (2016-10-13 16:24)      Interesanti buutu izmeegjinaat uz planshetnieka Linux ! Principaa iOs ir izveidots tieshi no Linux. Liidz ar to planshetniekam vajadzeetu pietikt ar minimaalo atminju. Varbuut kaads jau ir pameegjinaajis?

neko (2016-10-13 17:00)      JOHAIDI21: iOS tā pat kā OSX ir BSD bāzēta sistēma, ne Linux. Bet linux uz planšetēm jau ir - saucas Android:) Bet nekas nekavē izmantot arī citas Linux versijas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu