Kas atgadījies ar inbox.lv

Ja neievadi telefona numuru, pieslēgties nav iespējams. Gan jau ne visiem tā. Interesanti, pēc kādiem parametriem viņi izvēlas, kam uzlikt apgrūtinājumus?

Chatos    1 Tas sūda inbox pàrspīlē savu nozīmīgumu.Tas pats attiecas uz visu LV valdību un tamlīdzīgiem pidariem.Spiegumānija,visur rēgojas krievu spiegi u.t.t.Bet patiesībā tā ir totāla kontrole un apspiešana.Kraties vaļā no inbox.lv un pārej uz kādu no ārzemju soc.tīkliem.To paßu dara LMT..lai nomaksātu rēķinu man bija jàtērē lieks laiks ,lai ielogotos caur internetbanku vai mob.parakstu...Un tur taču attaisnojošā cíņa ar spamu nav)))Tā ir kontrole.Un turēšana īsä pavadā. 2023-06-16 10:03

Ljekainiitis      Dumjie putni atkal dumjās dziesmas. Kas vārdus "datu drošiba" - nezin.
Tie paši arī atbild uz Nigērijas prinču vēstulēm par dāvinātiem miljoniem.
Ļoti drīz VISOS +/- uzticamos e-pasta servisos būs 2 faktoru autentifikācija. Tas ir - vismaz parole + teiksim - SMS uz telefonu.
2023-06-16 11:22

Chatos      Ljekainis--jo kàda sistêma sarežģītāka ,jo tā visvairāk uzkaras un lūzt.Un to sarežģīto ielogoßanaos metodi atlauzt un saçakarët bùs vienkāršāk. 2023-06-16 18:52

dabasmiilis  1 1 Ja kādam interesētu tā datu drošība, tad neuzmāktos ar visādiem cookies, kurus reklamē, tā, it kā bez tiem mājaslapas pārstātu darboties. Tas pats ar lielveikalu kartēm... Viena vienīga manipulācija ar domu visu un visur spiegot!
Tas pats ar bankām, viņām jāpazīstot savi klienti... bet varbūt es ari vēlos zināt visu par bankām, bet neviens man tādu opciju nepiedāvā... tā lūk!
2023-06-16 21:44

Ljekainiitis  1 1 O, pēc politikas, ekonomikas un medicīnas mīlītis arī IT expertu rindās iekļāvies. Ja kas - atsevišķas lietas lapās bez cookies tiešām nedarbojas.
Un ar savu knauzerismu baigi nu lielveikaliem un bankām interesants esi ... :)
2023-06-17 11:42

dabasmiilis      Ko tu talantīgam cilvēkam padarīsi! Esmu plaša profila speciālists, nevis tikai profs vienā sfērā... Ir jāinteresējas par pasauli, nevis šaurā burbulī jādzīvo, tad daudz ko interesantu var palaist garām, un pamostoties vairs nepazīt pasauli.

Par attiecīgu samaksu varu arī laika ziņas pastāstīt! ;)
Laimīgā Kurzeme... es tā gaidīju vismaz vēsāku laiku, bet Vidzemei izskatās nekas nespīd, tikai sutoņa pieņemas spēkā.
2023-06-17 16:26

Ljekainiitis      Un atkal mīlītis kļūdās ... Lietus mākonis kā reiz tieši pāri vidzemei aiziet šodien ... 2023-06-18 12:28

Floriana      Man nav šādu prasību ne no inbox, ne gmail. Nevajag līst visos sū..., ko piedāvā, atzīmēties utt., nebūs problēmu. 2023-06-20 13:55

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu