Optiskais un mobilais interneti. Atšķirība?

Lūdzu max vienkāršāk man izskaidrojiet optiskā interneta priekšrocības salīdzinot ar mobilo internetu? Mobilo gan es varu paņemt līdz, optiku nē. Bet kāpēc ieteiktu tomēr lietot optisko int.?

AivarsN      Jā, ir man visi vērtīgākie mājas augi. Datoru gan vēl neesmu iedomājies iegādāties. Rūteris stāv tālākajā istabas stūrī aiz televizora un tiek ieslēgts tikai kopā ar to. Guļamistabā nekad neviena elektroniskā ierīce netiek ienesta. Salīdzinājumam var iztēloties pilsētas dzīvokli, kur pat ja pats cenšas ievērot vismaz kaut kādu drošību, tad kādā no blakus dzīvokļiem, varbūt tieši aiz guļamistabas sienas, kāds debīls kaimiņš caurām naktīm sēž internetā. No tā arī daudzi cieš no bezmiega un visdažādākajām slimībām, kuras izraisa gandrīz nepartrauktā elektromagnētiskā starojuma iedarbība. Un visvairāk no tā cieš bērni, jo organisma aizsargspējas vēl nav pietiekami attīstījušās, galvaskauss plānāks, starojums iekļūst dziļāk smadzenēs. No tā arī visas modernās bērnu saslimšanas, grūtības apgūt mācību vielu, UDS un visbeidzot onkoloģija. No kurienes tad pēdējā laikā tik daudz bērnu no tā cieš? Viņiem vienkārši tiek uzceptas smadzenes. Visā pasaulē zinātnieki ceļ trauksmi, bet vai tad kādu tas interesē? Kādu sūdu sociālie parazīti vairāk reklamē, to arī nozombētie ļautiņi vairāk pērk.

Vaukskis      Pats esi viens no tiem, ja esi nopircis, piemēram, televizoru!

AivarsN      Ir tomēr milzīga atšķirība, vai sēž cieši pie datora, vai skatās televizoru vismaz no 3m attāluma. Un ne jau bez iemesla, rūteris ir novietots vēl aiz tā. Kaitīgos faktorus var vismaz samazināt līdz minimumam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu