Mobilā telefona atrašanās vietas noteikšana internetā.

Man ir pamatota aizdoma ka firmas darbinieki darba laikā vairāk laika velta savu personīgo darīšanu kārtošanai nekā firmas interesēm. Kādas ir tehniskās iespējas pēc firmas mobilā tāruņa internetā noteikt darbinieka atrašanās vietu . Par šī jautājuma ētisko pusi šoreiz nerunāsim.

riks      tie, kam autiņos iemičkājuši GPS transmiterus izjūt dirskomfortu. bet to var panākt arī lētāk.

kritejs      Es ar vairāk lieku uz GPRS sekošanu. Ja nemaldos Jānu Sēta piedāvā tieši šādu prikolu. Tie kas izmantoja uz smagajām mašīnām ātri novērsa krāpšanos.

riks      bildēju takšu firmas GPS sekošanas sistēmas prezentāciju. ļoti varēja būt sakarā ar "JāņaSētu" - viņu kartē viss rādījās monī. laikam neieviesa uzreiz - tas bija pirms ~ 10 gadiem. toreiz tas laikam maksāja GPS, debilku, interfeisu, kurš ievada koordinātes debilkā un reiz pa 5 vai 10 min aizsit SMS (diez vai šopierim laiks un prieks ar to darīties!) un 1 ēzeli, kurš par to maksā!

Lucy      Ja es uzzinātu,ka mani priekšnieks izseko tūlīt aizzietu no tās firmas un sliktā slava ātri noplūst/nožēlojami pretīgi tas.Galvenais lai darbs padarīts ne:))

tik_viena_doma_prata      Ja es uzzinātu,ka mani priekšnieks izseko tūlīt aizzietu no tās firmas...
Ko gan citu var teikt sieviete, kas darba laikā jājas ar ko vien pagadās.

Ari_iwars      Tam auto GPS izņem drošinātāju un uzrāda ka visu laiku stāv uz vietas, bet pats mierīgi brauc kur Tev vajag, tā kā ir vērts padomāt par to vai ir vērts izmest piķi šīs aparatūras uzstādīšanai un maksāt ikmēneša maksu un maksāt par katru bildi ko ielādē no satelīta lai varētu kompī sekot katra auto pārvietošanās maršrutam? 2010-11-13

dikucis      Irgo, tikpat labi tas Tavs darbinieks sasies piemēram tās Pirtsslotas un uz Tavas firmas vārda pārdos tās viņa sieva, dēls un meita, bet cilvēki uzticēsies viņiem tieši Tavas firmas labās slavas dēļ. Taču kā dažreiz gadās cilvēkus pārņem alkatība un tie tās pirtsslotiņas sienot sāk stipri haltūrēt, lai sanāk kvantitāte, ne kvalitāte un tā pircēji pērkot to haltūristu darbus pamazām saprot, ka Tavs labais vārds vairs tām pirtsslotām nepiestāv un tā lēnām vien paša atalgotie darbinieki izputina Tavu firmu , bet Tu kā muļķis šamējiem vēl maksā labu algu par to, ka šie Tev bedri rok! 2010-11-14

av2      Hmm, ir taada lieta, kaa... nu tas pirtsslotas var saasiet 100 - 3 stundaas, un var sasit 100 -8 stundaas, un ticiet man, abaas reizees straadnieki "kusteesies". Taapeec tie ir jaakontrolee - gribi, vai negribi. Ideaala gadiijumasa, darba deveejs pats ir izgaajis visiem darbiem cauru, un skaidri zina, kaadam darbam cik vajag laika. Nekaadi batoni tad neiet cauri vienkaarssi. Bet, taa meedz buut reti.
Par teemu - ir jau atbildeets. Tev buus visleetaakais salikt GPS tracking kaadus autinnos. Un ilgaa laika posma tie noteiktui atmaksaasies.Pat ne visaas massiinaas, bet tikai dazzaas. Paarejaas vienkaarssi saaks "raustiities` laist pa kreisi, jo neviens tak nezinaas, kuraas ir uzstaadiitas GPS.
2010-11-18

artursA      lmt ir pakalpojums kur kur.....iereģistrē pirms dali telefonus un skaties kad gribi kur šis atrodas....tik vienkārši un godīgi....ko te svīst....bet ja esi tik neapķērīgs ko dari biznesā.... 2013-12-15

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu