Printera izvēle

Sataupīju savu tintes printeri tā, ka aizkalta kārtridžam galva..tagad dilemma vai pirkt tinti pa 40 euro vai jaunu printeri.. skatos uz lāzerniekiem, bet baigā sajēga nav. Gribu tādu, lai var uzpildīt.. Krāsainas bildes drukāju reti, vairāk vajag dokumentu drukāšanai. Varbūt kāds var ko ieteikt.

fargo      nepamanīju šo tēmu... daži jautājumi saprātīgi.
būtībā, tas ir vienkārsi tā, ka ja tev ir ļoti maz printējamo darbu - 20, teiksim mēnesī, varbūt 40. tinte ir ok. ja ir vidēji vai vairāk, tad tikai lāzers. man mājas ir tinte. kad bija mācibu laiki, kursinieks un ta, tad tinte izlietojas ļoti ātri, bet tagad vairs nav vajadzības. varbūt a4 lapa vai divas dienā. tintenieks tad ir ok.
un tev ir vnk jasaprot, cik tev vajadzēs to printējamo darbu. vairumā gadījumu lāzernieks būs labakais variants, lai arī sākumā dārgāks.
par aizkaltušajām galvām...
vai tiešām lauž kaulus reizi mēnesī izprintēt vienu testa lapu? tad tinšu komplekts turas gadu, vismaz man.

werwolf      Man ir ļoti vecs HP 815c, iet kā zvērs, bija tinte sakaltusi uz sprauslām-es paturēju siltā ūdenī, notīrīju ar mīkstu drānu un rullē tālāk. Agrāk tinti pildīju pats, tagad slinkums ķēpāties dodu kantorītī,..tāda nu mana pieredze.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu